De energiebesparingsplicht stelt levensmiddelenbedrijven verplicht om alle energiebesparende maatregelen te treffen die binnen vijf jaar terugverdiend kunnen worden. De regelgeving wordt steeds strenger en toezicht intensiever. Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf voldoet aan de wetgeving en tegelijkertijd energie én kosten bespaart?
Door het volgen van deze training leer je hoe effectief invulling en opvolging te geven aan de energiebesparingsplicht en het geeft je handelingsperspectief voor de korte en lange termijn op het gebied van energiebesparing en CO2-reductie. Daarnaast leer je hoe je jouw bedrijfsvoering kunt aanpassen om netcongestie te beheersen en flexibel om te gaan met energieverbruik. Deze training is speciaal gemaakt voor medewerkers werkzaam in de levensmiddelenindustrie en geeft je concrete handvatten om effectief invulling te geven aan zowel de besparingsplicht als het omgaan met uitdagingen rondom netcongestie.
Praktische informatie
Datum: donderdag 22 januariTijd: 09:00 - 13:30 uur
Locatie: KWA Bedrijfsadviseurs, Amersfoort
Inschrijven: tot uiterlijk donderdag 15 januari via onderstaande inschrijfknop
Voor wie
Deze training is in het bijzonder interessant voor KAM/SHE/QESH-coördinatoren en engineers, energiecoördinatoren, technische dienst, projectleiders, operations managers en sitemanagers.Over de trainer(s)
De training wordt verzorgd door KWA Bedrijdsadviseurs. KWA bedrijfsadviseurs is gespecialiseerd in vraagstukken rondom energie, milieu, kwaliteit, arbeidsomstandigheden en managementsystemen.Programma
Onderwerpen die tijdens de training behandeld worden:Gedurende de training zijn er korte pauzes en een gezamenlijke lunch.
Kosten
FNLI-leden ontvangen een speciale korting. De vermelde prijzen zijn exclusief btw. Klik hier voor de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de trainingen en bijeenkomsten georganiseerd door FNLI. De kosten voor deelname zijn als volgt:Leden: € 350,-
Niet-leden: € 475,-