‘The Foodies’ is de allereerste Europese award voor het midden- en kleinbedrijf in de voedings- en drankenindustrie dat excelleert op het gebied van duurzaamheid. De award is een initiatief van FoodDrinkEurope, de koepelorganisatie die de voedings- en drankenindustrie op Europees niveau vertegenwoordigt.

Geef de prestaties van uw onderneming een podium en schrijf uw onderneming in voor één van de categorieën: ‘Green Planet’, ‘Healthier Living’ of ‘Next-gen Innovator’:

  1. Greener Planet Award: voor een mkb-onderneming die zich inzet om de milieu-impact te verminderen. Dit kan met een innovatie, idee of initiatief voor bijvoorbeeld een lagere CO2-uitstoot, minder water- of energieverbruik, duurzame inkoop of voor duurzame verpakkingen.
  2. Healthier Living Award: voor een mkb-onderneming die consumenten helpt om gezonder te leven en evenwichtiger te eten. Dat kan zijn middels een innovatie, een geherformuleerd product, een origineel idee, een gemeenschapsinitiatief of iets anders dat bijdraagt aan een gezonder leven.
  3. Next-Gen Innovator Award: voor een jongere of een start-up die innoveert op het gebied van voedingsmiddelen en streeft naar nog meer veerkrachtige, duurzame en veilige voedselsystemen.

Meer informatie en inschrijven via FoodDrinkEurope.