Ondernemers binnen de food, feed en agro-industrie staan door de COVID-19-crisis voor grote uitdagingen. De FNLI, SOL en 10 partners bestaande uit opleiders en brancheverenigingen hebben de handen ineengeslagen om de leercultuur binnen organisaties in deze sectoren gedurende de coronacrisis te blijven stimuleren.

Met het initiatief wordt aan circa 2750 werknemers een (bijna) gratis opleiding aangeboden. Daarmee stimuleren we de leercultuur binnen organisaties in deze sectoren gedurende de coronacrisis. Zo werken we gezamenlijk aan het versterken van de vaardigheden en wendbaarheid van medewerkers middels scholing, wat cruciaal is voor bedrijven om het hoofd boven water te houden in deze tijd. Dit doen we door middel van NL leert door. Met de NL leert door subsidie kunnen opleiders kosteloos leerpakketten, abonnementen, cursussen en trainingen aanbieden. Werknemers in loondienst, flexwerkers, maar ook zelfstandigen en ZZP’ers kunnen gebruik maken van deze subsidieregeling.

Op de website www.sol-subsidies.nl/nl-leert-door/ vindt u het volledige opleidingsaanbod. Alle cursussen en trainingen die op deze website staan, komen in aanmerking voor subsidie!

Heeft u interesse? Neem dan contact op met de opleider van uw keuze. Zij vertellen u alles over de voorwaarden. U kunt ook contact opnemen met SOL. Telefonisch via 0318 – 64 87 50 of per e-mail via info@sol-online.nl.