De arbeidsmarkt staat onder ongekende druk; het tekort aan personeel neemt toe. Om concurrerend te blijven is het zaak dat je als voedingsmiddelenbedrijf niet langer wacht met het inzetten op sociale innovatie. Waarom is het behouden van ervaren medewerkers minstens zo belangrijk als het aantrekken van nieuw talent? En waar begin je als bedrijf? Lees het in ons artikel in FPWORK.
Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) is het erkende opleidings- en ontwikkelingsfonds van de levensmiddelenindustrie en ondersteunt met een aantal partners, waaronder FNLI, bedrijven en branches. Dit doet SOL door in haar regierol oplossingen ván de sector, vóór de sector aan te bieden. Het doel is om een toekomstige levensmiddelenindustrie te bouwen, door het stimuleren van verhoogde arbeidsproductiviteit en werkgeluk in de sector, met het menselijk kapitaal als cruciale pijler. Het programma Food in Transitie 2030 van SOL ondersteunt bedrijven in onze sector met het vitaal, vaardig en wendbaar maken en houden van medewerkers. Ook in 2025 kunnen bedrijven hiervan gebruik maken.
Meer informatie via www.Fit2030.nl